weer aan de slag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg maja
09 November 2010 | Gambia, Banjul
Maandag was ik weer in het Health Center. Weer terug bij alle zieken.
Er begint een chronish tekort aan medicijnen te komen. de farmacies in Banjul en Serrakunda konden niet meer leveren. Ze zouden het nog in Kotu proberen. Je kunt malaria niet bestrijden met een paracetamolletje.Op het moment kost de Coartem 500 dalasies. Dat is 12,50 euro. Er zijn maar weinig Gambianen die dat kunnen betalen. Gelukkig is er voor de akute malaria nog wel Quinine voor handen. Maar hoe lang nog ? Het is op het moment zoals Marie zegt. The people are suffering" En het is ook zo.
Morgen mag ik aan een training deelnemen voor de Village Healt Workers. Ben benieuwd.................
10 November 2010 - 07:41
Joke Kentie:
Bezige bij!!
Fijne dag!!
Joke -
10 November 2010 - 08:42
Margriet Van Tilborg:
wat heb je een mooie dag gehad aan het strand.en nu weer aan het werk. Het is hier een natte boel,echt herfst.Sterkte met alles.
Margriet. -
11 November 2010 - 05:52
Kuni:
lieve maja, ben beetje positief jaloers , prachtig meid wat je meemaakt, maar ook veel zorgen.
hier idd koud en nat.
kijk uit naar je volgende verslag.
groetjes Kuni -
11 November 2010 - 12:14
Ineke Pr.:
Hoe moeilijk om op een gegeven moment niet meer te kunnen helpen door dat er niet genoeg medicijnen zijn....en hier is alles in overvloed! Wat een contrast.
Wel goed van je dat je toch ook gewoon fijn kunt genieten van zo'n dag met die kinderen. Hou vol, maar jou kennende, gaat je dat zeker lukken!!
Het is hier in Andel erg nat en winderig weer.
Vandaag hebben we 4 graden overdag...frisjes!
Groetjes van Ineke